top of page
IMG_7892.jpg

Masterclass 
Energetic Visionboard

Een super krachtig visionboard kunstwerk afgestemd op jouw geboorte energie om op deze manier de aantrekkingskracht van wat je graag wilt manifesteren te vergroten. 

Wat ga je leren?

Ik had nog nooit eerder een vision board gemaakt, omdat ik eigenlijk niet zo goed wist waar te beginnen. De Masterclass leek me een mooie kans om hier samen met anderen mee aan de slag te gaan. De ochtend begon met een een begeleide meditatie door Edyta waarbij iedereen goed kon aarden en daarbij de kans kreeg om wat dieper in te tunen op het eigen gevoel. Dit vond ik erg waardevol, het gaf mij rust, focus en inspiratie. Na een heerlijke lunch gingen we, na een korte introductie van Janneke, over je innerlijke kompas, feng shui en hoe het board te vullen dan ook echt van start met het bij elkaar zoeken van de juiste afbeeldingen en teksten met als eindresultaat een mooi ingelijst vision board. Ondanks dat iedereen een persoonlijk proces doorliep en aan de slag ging met een eigen vision board, vond ik het een toevoeging om dit in groepsverband te doen omdat je elkaar indirect ook inspireert en helpt. Ik vond het heerlijk om hier op een prachtige locatie een dag aan te besteden met gelijkgestemden, deze rust en inspiratie had ik thuis niet gevonden of in elk geval had ik hier niet zo uitgebreid de tijd voor genomen, maar dat is het zeker waard. Deze Masterclass begeleidt door 2 toppers kan ik iedereen aanraden! Zeker door de meditatie vooraf voelt het als een complete dag waarbij al het gevoel zich vertaald heeft in een alleszeggend vision board.

Agata

Lees meer
Ontwerp zonder titel (5).png
Reviews
Edyta en Janneke

Wie zijn wij

Wij zijn Edyta Zielinska, House of Green Beauty en Janneke Godschalk, Studio Janneke Godschalk

Naast onze dierbare vriendschap is het nu tijd om deze gave masterclasses te organiseren waarin wij onze kennis en krachten bundelen!  Lees hieronder meer over ons.

Ontwerp zonder titel (12).png
Data
Schoonheidsspecialiste-Gelderland-Beauty-behandelingen.png

Edyta Zielinska 

Na 20 jaar ervaring als beautyprofessional waarvan inmiddels bijna 10 jaar als holistisch beauty therapeut kan ik zeggen dat dingen mooi maken wel mijn passie is. 
In mijn werk geef ik onder andere regelmatig energy clearings en healings. Tijdens onze masterclass ga ik dan ook energywork inzetten om je weer terug te zetten in je essentie. Daarnaast gaan we doormiddel van krachtige visualisaties naar boven halen wat je zielsverlangens zijn zodat je aantrekt wat je nodig hebt.

 

Samen met Janneke zetten we zo een krachtige transformerende eerste stap richting jouw mooiste leven.

Janneke Godschalk febr. 2022 (7).jpg

Janneke Godschalk

Mijn carrière begon in het vastgoed, daar is mijn grote passie voor creatie, gebouwen, mensen en leefomgeving begonnen. In mijn werk als holistic designer geef ik stijl, harmonie en kracht aan interieurs, vastgoedprojecten en geef bedrijven passende identiteit en uitstraling. Ik werk volgens holistische principes en Feng Shui is een onderdeel van mijn werkwijze. 

 

Tijdens deze Masterclass laten wij jou je energetisch kompas zien en voelen op basis van jouw geboorte energie. Met dit persoonlijke kompas ga jij jouw richting uitzetten. Je creëert een uniek visionboard, energiek, krachtig en helemaal in balans en in verbinding met jouw mooiste leven. 

Wil jij meer weten, heb je vragen of wil je je meteen opgeven? Laat het ons weten!

Data

Nieuwe data volgen.

Heb je zelf een complete groep van 6?

Op aanvraag verzorgen wij ook voor groepen deze masterclass. Stuur ons een mail of vul het contactformulier in.

"You are what you manifest"

Locatie
4280b25b-f4dc-4f27-9063-431d033f2f2e.JPG
739ec5b2-84bb-40dc-a38f-e4263403bb99.JPG

Locatie

Deze masterclasses worden gehouden in de Stijlstudio van Studio Janneke Godschalk in Doetinchem. Je kunt er gratis parkeren en kom je met openbaar vervoer, het treinstation is op loopafstand. 

Adres:

Winnipegstraat 2

7007 AE Doetinchem

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Geef je op!

Start hier met jouw mooiste leven! Onderschat de transformerende kracht van deze dag niet!
 

Heb je nog vragen, of wil je extra uitleg? 
Stuur hier ons een bericht.

Dank voor je bericht!

IMG_7884.jpg
WhatsApp Image 2023-01-17 at 15.26.24.jpeg
Contact

Contactgegevens
 

Voor vragen kun je bellen, appen of mailen met Studio Janneke Godschalk.

Janneke Godschalk. 

Telefoon 06-13 01 53 2

Email info@jannekegodschalk.nl

Masterclass Energetic Visionboard 2023 

bottom of page