top of page

Janneke |
Godschalk

Holistic designer,
Vastgoedadviseur & Stylist

' Know what sparks the light 
  in you. Then use that light
  to illuminate the world.'

   ~ Oprah Winfrey ~

Janneke Godschalk-Hissink

Een huis of gebouw is voor mij zoveel meer. Het verhaal van de eigenaar, de architectuur, monumentaal, bestaand of nieuwbouw, mijn hart gaat er sneller van kloppen. 

Zelf zit ik natuurlijk ook in een bijzonder gebouw. Van treinstation naar stijlvolle studio! Mijn bedrijf is gevestigd in het voormalige treinstation Doetinchem-West. Een prachtig gebouw stationstype Vlieringsbeek uit 1959 dat verbouwd is tot een kantoor. Een pand met een verhaal getransformeerd tot stijlstudio. Een krachtplek met allure.

Mijn Holistic design concept is een allesomvattende methode waarin ik verschillende elementen op maat combineer voor mijn opdrachtgevers, krachtig, energiek, kristal helder en met allure.  Het in harmonie tot schoonheid en kracht transformeren dat is mijn missie. 

Ik kan je o.a. helpen met: 

Een woonomgeving waarin jij je helemaal thuis voelt, op kan laden en tot rust komt!  Een werkplek waar jij je volle potentie kunt laten groeien en volledig in je kracht staat. Een vastgoedproject zo samengesteld dat verkoop of verhuur als vanzelf gaat.

De complete branding voor jouw bedrijf, stijlvol, passend bij jou en jouw doelgroep.

Ik vertel je graag mijn verhaal!

Kennis met mij maken? 

Neem contact op!

Ik ben Janneke Godschalk-Hissink.

Mijn carrière begon in het vastgoed, al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in de makelaardij. Daar is mijn grote passie voor creatie, gebouwen, mensen en leefomgeving begonnen. 

Creatief ben ik altijd al geweest, het oog voor detail, bedenken en creëren is als een tweede natuur voor mij.  Ik kijk op een holistische manier naar de krachten van jou, jouw huis, bedrijf en vastgoed. Wat past bij jou, jouw bedrijf, de gebruiker, bestemming en het gebouw. ​

Stijlstudio Studio Janneke Godschalk Doetinchem treinstation Doetinchem-West
Logo Studio Janneke Godschalk Gold
Studio Janneke Godschalk Doetinchem
bottom of page