top of page

Janneke
Godschalk
Hissink

Ik ben er van overtuigd dat je je fijner voelt in een omgeving die helemaal past bij jou. Dat wat je ziet en dat wat je van binnen voelt. Jouw huis is jouw heiligdom en krachtbron. 

Een huis of gebouw is voor mij zoveel meer. Het vertelt het verhaal van de eigenaar. Ik kijk naar de gebruikers, het gebouw, de architectuur en de (leef)omgeving. Wat het ook is, bestaand of nieuwbouw, ik gun iedereen een omgeving die klopt. Niet alleen mooi voor het oog maar ook energetisch afgestemd op de gebruikers ervan. 

Mijn carrière begon in het vastgoed, al meer dan twintig jaar ben ik werkzaam in deze branche. Daar is mijn grote passie voor wonen, creatie, gebouwen, mensen en leefomgeving begonnen. Creatief ben ik altijd al geweest, het oog voor detail, bedenken en creëren is als een tweede natuur voor mij.  

Alles viel op zijn plek toen ik in aanraking kwam met de leer van Feng Shui en Biophilic design. 

Feng Shui richt zich op de energie die door onze ruimtes wordt gecreëerd en hoe we in harmonie kunnen zijn met die ruimte. Het doel van Feng Shui is om gezonde harmonieuze omgevingen te creëren. Een omgeving in balans met een juiste wisselwerking tussen mens en omgeving. De basis van Biophilic design is onze aangeboren behoefte als mens om verbinding te zoeken met de natuur in haar verschillende vormen. We hebben een verbinding met de natuur nodig, niet alleen om te overleven, maar ook om te gedijen. Studies hebben aangetoond dat mensen sneller genezen in omgevingen met natuurlijk licht, natuurlijke stoffen, rustgevende kleuren, frisse planten en bloemen, rondingen, frisse lucht, samen met een gevoel van veiligheid en geborgenheid. 

Dat gun ik iedereen, een stijlvolle passende omgeving!

Dat ik van bijzonder vastgoed houd mag duidelijk zijn. 

Mijn bedrijf is gevestigd in het voormalige treinstation Doetinchem-West. Een prachtig gebouw stationstype Vlieringsbeek uit 1959 dat verbouwd is tot een kantoor. Een pand met een verhaal getransformeerd tot een fijne krachtige creatieve werkplek helemaal in balans.

Ben je benieuwd naar mijn unieke kijk op interieur en leefomgeving? 

 

Ik nodig je van harte uit in mijn interieur studio om kennis te komen maken.

bottom of page