top of page

Holistisch Interieur
Particulier

Ik ontwerp leefruimtes die niet alleen mooi zijn voor het oog maar ook energetisch kloppen en afgestemd zijn op de gebruikers. 

In een holistisch interieur ontwerp komt alles samen. Een stijlvol energetisch kloppend interieur geheel afgestemd op de gebruiker(s).

 

Een leefomgeving in balans. Een thuis om op te laden en te ontspannen. Een gezonde inspirerende omgeving. Stijlvol en mooi. Want een holistisch interieur kun je in alle interieur stijlen toepassen! 

 

Weet je eigenlijk wel hoeveel invloed het interieur op jouw leven heeft? Wil je starten met een nieuwe boost voor jouw woning? 

Een stijlvol en gezond interieur. 

Verbeter je energie in huis!

Interieurontwerp 

Een compleet nieuw interieurontwerp voor jouw woning.

Ik ontwerp interieurs die stijlvol zijn maar ook je energie verbeteren. Een unieke ontwerpmethode met een diepere laag.

Een interieur echt passend, super stijlvol en geheel afgestemd op jouw situatie. 

Ik werk o.a. met Feng Shui, Biophilic design en verschillende energetische methodes en creëer zo de leefomgeving die aansluit bij jou en jouw wensen.

Interieuradvies / styling advies

Kan jouw interieur wel wat aandacht gebruiken? Wil je advies hoe een interieur zo te stylen dat het stijlvol is en ook de energie lekker gaat stromen? 

Restylen

Wil je restylen? Ik kan je helpen met een restyleplan, stijlvol en met de juiste opstelling zodat alles weer gaat stromen. De energie van je huis maar ook jouw eigen energie!

Wil jij een inrichtingsmix met de juiste opstelling en afstemming van meubels, kleuren, materialen, structuren, vormen en indeling?

Een uniek interieur vol energie, helemaal in harmonie en balans?

Super stijlvol en persoonlijk passend bij jou?

Maatwerk

Al mijn opdrachten zijn maatwerk. Elk project heeft zijn of haar eigen unieke aanpak. Ik werk voor de particuliere en zakelijke markt. Je kunt mij raadplegen voor een heel breed scala aan werkzaamheden. Van advies tot een compleet uitgewerkt plan en indien gewenst met uitvoering ervan.

Staat jouw vraag hier niet bij?  Stel ze gerust aan mij, hiernaast in de chat of per mail, telefoon of WhatsApp.

Nieuwsgierig geworden naar mijn unieke werkwijze? 

Neem contact met mij op!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Laten we kennismaken!

Neem contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak >

bottom of page